چای از برگ گیاه کاملیا سیننسیس تهیه شده و در سه نوع اصلی سبز، سیاه و اولانگ در بازار وجود داشته اما چای سبز به خاطر خواص درمانی فراوانش در جهان بیشتر طرفدار دارد. چینی ها از قدیم با خواص درمانی چای سبز آشنا بوده و حداقل چهار هزار سال است که از آن به عنوان دارو در درمان بیماری های مختلف از جمله سردرد ، خونریزی، ناراحتی های گوارشی و افسردگی استفاده می کردند. چای سبز علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند، میتواند در ارتفاعاتی به بلندی ۲۱۰۰ متر از سطح دریا نیز رشد نماید. جالب است بدانید که چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست میآیند و تفاوت آنها در طرز تهیهشان است. برای تولید چای معمولا برگهای کوچکتر و جوانتر انتخاب می شوند. مزیت چای سبز بر چای های دیگر این است که کمتر تحت تاثیر فرآیند قرار گرفته و ترکیبات موجود در آن پایدار باقی مانده است. چای سبز به عنوان یک ترکیب ضدسرطان و آنتی اکسیدان شناخته شده است. چای سیاه تخمیر داده می شود و به اندازه چای سبز سالم نیست. چای سبز تخمیر داده نمی شود و چای اولانگ نیمه تخمیر شده است
.
خواص چای سبز برای کاهش وزن
پلی فنولهای چای سبز فعالیت آمیلاز بزاق (آنزیم تجزیه کننده قندها) را مهار میکند. جالب است بدانید که چای بدون داشتن عوارض خطرناک دارو های کاهنده وزن میتواند موجب کاهش وزن، اندازه دور کمر و تری گلیسرید خون مبتلایان به چاقی شود. چای سبز جدا از کمک به بیماران مبتلا به سرطان، آرتروز و برخی دیگر از بیماری ها، اضافه وزن را از بین برده و باعث تناسب اندام می شود. تاثیر مثبت چای سبز وقتی بیشتر مشهود است که در کنار مصرف آن از یک رژیم غذایی متعادل و یک میزان فعالیت بدنی مناسب نیز بهره ببریم.
این نوشیدنی قدیمی دارای خواصی است که باعث سوزاندن چربیهای اضافی در بدن خواهد شد. برای افرادی که دارای اضافه وزن بوده و از چاقی رنج میبرند نوشیدن چای سبز نتایج قابل توجهی به همراه خواهد داشت چرا که از انتقال قند در میکروارگانیسمهای چربی پیشگیری کرده و همزمان با کاهش سطح LDL، مقدار HDL را افزایش می دهد. نتایج برخی بررسی ها نشان داده است چای سبز در صورتی که به همراه غذا مصرف شود، میتواند جذب چربی را کم کند و موجب لاغری شود.
بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن، ۲ ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است. به این ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره می برید، خللی در میزان جذب آهن به وجود نمی آورید؛ زیرا چای سبز همانند چای سیاه موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا می شود.
:چای سبز در موارد زیر نیز موثر می باشد که عبارتند از
کاهش تری گلیسیرید
پوسیدگی دندان
حفاظت از قلب
کاهش فشار خون
جلوگیری از دیابت
جوانی
ورم مفاصلو پیشگیری از بیماری های ایمنی
آسم
عفونت گوش
ایدز
حفاظت در مقابل انواع سرطان
آلزایمر و پارکینسون
بیماری های کبدی
استرس
آموزش دم کردن چای سبز
به ازای هر فنجان آب یک قاشق مرباخوری چای سبز استفاده می شود . آب به هیچ عنوان نباید در حال جوشیدن باشد . چای سبز را توی فنجان یا قوری میریزیم و در آنرا میگذاریم . ( روی حرارت نباشد ) بعد از ۵ دقیق صاف میکنیم . اگه از نوع کیسه ایی استفاده می کنید کیسه را دربیارید و وقتی سرد شد روی چشم کمپرس کنید که برای رفع خستگی چشم مفید است. برای معطر کردن چای می توان به آن مقداری گل یاس، گل سرخ، گل بهار نارنج، نعنا، هل، لیمویخشک یا تازه، چند پر زعفران( بسته به علاقه و ذائقه ) را به صورت ترکیبی یا به تنهایی اضافه کرد.
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. برای هر نفر ۱ قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، ۱ لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد. از دم کردن چای سبز در قوری استیل اکیداً خودداری شود، زیرا چای سبز به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل رسوب میدهد.
چاي سبز دكتر بين تهيه شده از بهترين چاي سبز ايراني مي باشد با بهره گيري از كيفيت بالا و خالص در بسته بندي از بهترين نوع مواد اوليه استفاده شده كه مي تواند تمام ويژگيهاي طبيعي از قبيل بو، طعم و رنگ گياهان را حفاظت و تضمين نمايد تا زمان دم كشيدن خواص آن محفوظ بماند.
• خواص تغذيه اي: داراي طبيعتي گرم و خشك، ايجاد نشاط در وعده هاي صبحگاهي و شامگاهي، كاهش وزن در افراد دچار غلبه بلغم، آنتي اكسيدان قوي، پيشگيري و درمان سرطان، كاهش تري گليسيريد، جلوگيري از ديابت، به شادابي پوست كمك مي كند، كاهنده ورم مفاصل، آرام بخش و ضد استرس
بهترین کیفیت ، نازلترین قیمت
.
خواص چای سبز برای کاهش وزن
پلی فنولهای چای سبز فعالیت آمیلاز بزاق (آنزیم تجزیه کننده قندها) را مهار میکند. جالب است بدانید که چای بدون داشتن عوارض خطرناک دارو های کاهنده وزن میتواند موجب کاهش وزن، اندازه دور کمر و تری گلیسرید خون مبتلایان به چاقی شود. چای سبز جدا از کمک به بیماران مبتلا به سرطان، آرتروز و برخی دیگر از بیماری ها، اضافه وزن را از بین برده و باعث تناسب اندام می شود. تاثیر مثبت چای سبز وقتی بیشتر مشهود است که در کنار مصرف آن از یک رژیم غذایی متعادل و یک میزان فعالیت بدنی مناسب نیز بهره ببریم.
این نوشیدنی قدیمی دارای خواصی است که باعث سوزاندن چربیهای اضافی در بدن خواهد شد. برای افرادی که دارای اضافه وزن بوده و از چاقی رنج میبرند نوشیدن چای سبز نتایج قابل توجهی به همراه خواهد داشت چرا که از انتقال قند در میکروارگانیسمهای چربی پیشگیری کرده و همزمان با کاهش سطح LDL، مقدار HDL را افزایش می دهد. نتایج برخی بررسی ها نشان داده است چای سبز در صورتی که به همراه غذا مصرف شود، میتواند جذب چربی را کم کند و موجب لاغری شود.
بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن، ۲ ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است. به این ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره می برید، خللی در میزان جذب آهن به وجود نمی آورید؛ زیرا چای سبز همانند چای سیاه موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا می شود.
:چای سبز در موارد زیر نیز موثر می باشد که عبارتند از
کاهش تری گلیسیرید
پوسیدگی دندان
حفاظت از قلب
کاهش فشار خون
جلوگیری از دیابت
جوانی
ورم مفاصلو پیشگیری از بیماری های ایمنی
آسم
عفونت گوش
ایدز
حفاظت در مقابل انواع سرطان
آلزایمر و پارکینسون
بیماری های کبدی
استرس
آموزش دم کردن چای سبز
به ازای هر فنجان آب یک قاشق مرباخوری چای سبز استفاده می شود . آب به هیچ عنوان نباید در حال جوشیدن باشد . چای سبز را توی فنجان یا قوری میریزیم و در آنرا میگذاریم . ( روی حرارت نباشد ) بعد از ۵ دقیق صاف میکنیم . اگه از نوع کیسه ایی استفاده می کنید کیسه را دربیارید و وقتی سرد شد روی چشم کمپرس کنید که برای رفع خستگی چشم مفید است. برای معطر کردن چای می توان به آن مقداری گل یاس، گل سرخ، گل بهار نارنج، نعنا، هل، لیمویخشک یا تازه، چند پر زعفران( بسته به علاقه و ذائقه ) را به صورت ترکیبی یا به تنهایی اضافه کرد.
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. برای هر نفر ۱ قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، ۱ لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد. از دم کردن چای سبز در قوری استیل اکیداً خودداری شود، زیرا چای سبز به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل رسوب میدهد.
چاي سبز دكتر بين تهيه شده از بهترين چاي سبز ايراني مي باشد با بهره گيري از كيفيت بالا و خالص در بسته بندي از بهترين نوع مواد اوليه استفاده شده كه مي تواند تمام ويژگيهاي طبيعي از قبيل بو، طعم و رنگ گياهان را حفاظت و تضمين نمايد تا زمان دم كشيدن خواص آن محفوظ بماند.
• خواص تغذيه اي: داراي طبيعتي گرم و خشك، ايجاد نشاط در وعده هاي صبحگاهي و شامگاهي، كاهش وزن در افراد دچار غلبه بلغم، آنتي اكسيدان قوي، پيشگيري و درمان سرطان، كاهش تري گليسيريد، جلوگيري از ديابت، به شادابي پوست كمك مي كند، كاهنده ورم مفاصل، آرام بخش و ضد استرس
بهترین کیفیت ، نازلترین قیمت